måndag 6 maj 2013

Vilken affärskvinna!

Satte ut en annons igår på blocket på våra fiskyngel. Trodde inte att någon skulle vara intresserad så det var en ren chansning. Har oroat mig lite över vad vi skulle göra med dem eftersom yngelakvariet nu är för litet och vi kan inte behålla dem längre. Det visade sig att de var väldigt populära. Ringde en kille tidigare idag som ville köpa 20 st. En annan ville ha 7 st. Har totalt 36 så snart är de slut och det har bara gått ett dygn :) Helt otroligt lättförtjänta pengar. Nu hoppas vi bara på att mamman och pappan gör mer barn för det här var ju riktigt kul! Tyvärr äter den stora malen upp äggen så fort det lagts. Kanske skulle sälja den också? Nä, skämt å sido den vill vi inte bli av med.
 
Dessutom sålde vi ikväll två vuxna fiskar eftersom de var mobbade. Tråkigt, men de får det mycket lugnare och bättre nu. Inte roligt att se på när de blir jagade och bitna när de inte kan komma undan. Det blev dock ganska tomt i akvariet nu.
 
Nöjd och glad över dagens förtjänst :)
 


1 kommentar:

  1. Oj att du blev av med dom så snabbt. Här är man på väg att göra sig av med akvariet, då jag nu tröttnat på att pyssla om iden. Så tack för tipset och nu blir det blocket nästa, hi :)

    SvaraRadera