fredag 7 mars 2014

Goda nyheter

Fick ett samtal igår som jag väntat på. Veterinären ringde för att tala om provsvaren på de prover vi tog förra veckan. Har varit lite nervös över dem. Vill inte hålla på och byta medicin nu när han inte haft fler anfall. Provsvaren var som tur var bara positiva. Levervärdena var inte förhöjda, inget tecken på anemi och mängden phenoleptil i blodet låg på en nivå som gör att det finns möjlighet att öka dosen om det skulle behövas. Skönt!

Förra helgen var vi på en tripp till Ullared där vi shoppade följt av övernattning. Det var lite nervöst att lämna Zeke hos mamma och pappa över natten. Det hade ju varit så typiskt om han fått ett anfall just då, en månad senare. Det hela gick dock bra som tur var. Han trivs ju som fisken i vattnet på landet.

På Gekås blev det en hel del handlat. Mest inredning kanske, men även massa annat som är bra att ha. Det är alltid lika roligt i kassan när man ska betala. Man förväntar sig det dubbla priset, men blir istället glatt överraskad. Zeke fick några leksaker, men en del av dem höll inte mer än cirka en minut. En pipande stor tennisboll var tydligen roligare när den var delad, ytan tyg och utan pip. Jag kan också tycka att det är bättre med leksaker som inte piper..


 Hittade faktiskt ett väldigt bra regntäcke som otroligt nog räckte ända från halsen till svansen. Har haft så svårt att hitta täcken i så stor storlek, men det hade Gekås! Nu väntar vi på att det ska regna så att vi får prova det.

Veckan som gått har bestått av plugg varvat med pyssel. Det är ju så roligt att måla och pyssla!
Igår fick lamporna i sovrummet sig en uppsnyggning. Provade också att måla med schabloner, men det resultatet blev sämre. Krävs nog lite övning.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar