torsdag 2 februari 2012

Nu är det gjort!

Det var jobbigt att lämna ifrån sig Zeke till djursjukhuset idag på morgonen. Det blev så tomt och tyst här hemma. Eftersom det var svårt att koncentrera sig på kemin fick jag passa på att städa golvet lite ordentligt. När han är hemma jagar han dammsugaren och moppen så det blir lite utav ett stressmoment. Nu är golvet skinande rent.

Nu har vi precis varit och hämtat hem honom. Vi hade tur för han blev kastrerad redan på morgonen så vi fick hämta honom tidigt. Annars skulle han varit kvar till kvällen. Han är trött och gnäller lite så nu ligger vi i soffan och jag ska försöka få honom att sova lite. Jag ska försöka plugga lite. Allt hade iallafall gått bra som tur var. Jag tror dock inte att han blev så glad över att återse tratten. Den har han haft nog med gånger. Sköterskan som hämtade honom till väntrummet sa att han var ovanligt duktig på att gå genom dörröppningar med tratten. En annan sköterska sa då att "det är ju inte så konstigt, han är ju i stort sett uppvuxent i tratt". Det stämmer ju dessvärre.

Någon röntgen blev det inte idag. Bokade dock in en tid samtidigt som stygnen ska tas så om 15 dagar tror jag att det var. Så det blir ändå två flugor i en smäll.

Ikväll får det bli en runda till apoteket. Vi har fått ytterligare ett recept på Rimaldyl som han ska äta i en vecka som smärtstillande. Sen ska han hållas lugn ända tills stygnen tas bort, vilket betyder inget bus med Joline och inga långa promenader.

Det känns skönt nu när det är gjort. Det är aldrig roligt dagarna innan han ska opereras. Speciellt inte denna gången när det inte var någon nödvändig operation ur medicinsk synvinkel.

Nu sover prinsen så nu blir det kvalitetsplugg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar