onsdag 29 februari 2012

Årets första bad

Ja för Zeke då alltså. Jag väntar nog ett par månader till. Han hade dock inte fått tillåtelse den lille rackaren! Vi var i hagen idag igen och där har det bildats sjöar lite här och var efter snösmältningen och en del är relativt djupa. Klart han skulle i där och doppa sig. Det hade i och för sig varit värre om det varit sommar för då hade han luktat skunk. Nu var ju vattnet färskt, men det borde vara väldigt kallt. Jag tror att Zekes vårkänslor kom idag när det var hela 9 grader varmt och då var han ju bara tvungen att ta sig ett dopp.

Vi träffade den Irländska settern i hagen som Zeke lekte med för ett tag sen så de sprang av sig all energi. Efter det har Zeke bara sovit, men nu verkar han vara på bushumör igen. Det har blivit mycket lek med olika hundar den senaste veckan, men det tackar inte Zeke nej till.

Idag skulle vi hälsat på det nya tillskottet i familjen Söderqvist, men det blev inget med det. Mamman mådde inte så bra så vi får ta det en annan gång. Istället blev det plugg och sortering och insättning av foton från Thailand. Det är jobbigt att behöva se alla bilderna igen för jag längtar tillbaka så mycket. Skulle gärna vrida tillbaka tiden tills innan vi åkte så att man fick uppleva det igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar