onsdag 19 september 2012

Förvirrad

Är det verkligen redan onsdag idag? Fick dubbelkolla i kalendern och det var det visst. Dagarna går snabbt och flyter lätt ihop när man pluggar hemifrån.
 
I helgen besökte jag mamma och pappa och under lördagen dessutom syster med familj. Lille Elis hade växt en del, men han är fortfarande snäll och söt. Zeke tycker att han är mycket intressant och passar ofta på att lukta på honom. En annan sak som Zeke tyckte var intressant var kattställningen de har. Katterna var ute för annars hade det nog blivit slagsmål. Zeke trodde dock att det gömde sig en katt i hålet på ställningen. Han körde vid ett tillfälle in hela huvudet för att kolla.
 
 
I måndags behövde Zeke göra något riktigt roligt efter att jag pluggat hela dagen. Vi mötte upp Emmy och Joline vid hästhagarna och lät dem springa och leka. Det blev några ordentliga rundor runt hagen och sen var de ganska trötta efter det. De fortsatte dock att leka hemma då vi efteråt tog en fika. Sen var Zeke riktigt nöjd.
 
 
 
 
Igår var det en trevlig förmiddag. Anna undrade om vi skulle äta frukost tillsammans. Hon kom hit med en påse dinkelmjöl och så gjorde vi scones och drack kaffe. Plugget fick vänta till eftermiddagen.
 
Idag är det plugg som gäller igen. Zeke är inte riktigt med på det. Han visar upp den ena leksaken efter den andra så jag antar att vi får ta en lekpaus snart så att jag kan fortsätta sen.
 
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Kan glädja dig med att du inte är ensam om att känna dig förvirrad. Här blandas ofta dagar huller om buller då man ju inte behöver hålla redan på dom, inte som när man jobbade, he. Så bara lugn, du är helt normal, fnissar.

    Så skojigt för Zeke med kompisbesök och så trött han blev sen då, haha. Kan tänka mig att Zeke tycker småfolket är intressant, så också Ice här när vi möter dagisbarn, jösses så det ska fram o luktas, hi.

    Nej, nu väntar fikat sen lite vila innan grabbarna vaknar, hu. Ha det gött o ta det lugnt med pluggandet så du orkar med dagen också. Kramiz o pussnosar.

    SvaraRadera
  2. Vi tassar tyst in o önskar er en myspys helg...

    Kika in till oss så får ni se lite skojiga filmer o bilder som matte här fångat på oss. Tasskramiz

    SvaraRadera