måndag 17 februari 2014

En helg på landet

Så var det måndag och förpliktelser igen..

Helgen spenderades på landet. Skönt och avkopplande. På lördagen bjöds det på kroppkakor. Försökte hjälpa till lite med dem, men det var tydligt att det krävdes en van hand för att få dem jämna och fina :) På bilden tror jag att det bara är de som mamma rullade.


Det blev ett besök hos kossorna som precis börjat få sina söta små kalvar. Dagen innan hade en liten tjurkalv tittat ut och under natten tittade två små tvillingkvigor ut. De var ännu inte så stadiga på benen.


Stolt mamma Elin med sina tvillingar

Det var regn mest hela helgen, men på söndagen lättade det lite och då passade vi på att ta en härlig promenad i skogen. Lite snö var det på sina ställen, men snart har det regnat bort.



Försökte få till några bilder vid lekstunden i trädgården, men det var inte det lättaste med en hund som envisas med att vi ska leka tillsammans och då skäller för att få igång mig. Blev många konstiga uttryck.

Förpliktelser ja. Det finns det gott om i eftermiddag. Plugg, tvätt, besök i skolan, handla och ett besök på posten. Det är väl bara att sätta igång..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar