måndag 3 februari 2014

Jag är trött och Zeke är "full"

Är så glad och tacksam för att Zeke mår så bra som han ändå gör. Inga fler krampanfall har han fått. Det enda som är lite jobbigt nu är att Zeke är konstant full och att han inte har någon kraft eller styrsel i bakdelen. Båda är biverkningar av medicinen. Han lufsar runt och drar tassarna i golvet, går in i saker och vinglar omkring. Dessutom verkar han drabbats av dubbelseende. Allt detta gör honom lite ynklig just nu. Till råga på allt så har han drabbats av diarré. Förstår inte vart den kan ha kommit ifrån. Han har inte ätit något konstigt och om det beror på medicinen tycker jag att den borde kommit tidigare. I alla fall så började det i söndags då han väckte oss tidigt med gnäll. Sen höll det på hela dagen med spring ut och in. Trodde sen att det skulle ge med sig för det brukar bara vara en dag. Men icke. I morse klockan fyra var gnällandet igång igen. Det var bara att dra på sig kläderna lite snabbt och ge sig ut i kylan. In igen och ner i sängen. Tyvärr verkade inte promenaden räcka så det blev upp och ut igen. Sen sängen igen en stund innan det var dags för tredje rundan. Tredje rundan blev det inget "nummer två" så då provade vi att ignorera gnället och sova. Det gick dock inte så då hamnade vi i soffan framför tv:n istället.

Behöver jag säga att vi varit trötta idag eller?
Hoppas verkligen att han mår bättre i magen i natt så att vi kan få sova allihop.

2 kommentarer:

  1. Men stackars lilla killen och er :-( Har själv haft en Schäfer med EP och förstår oron! Dock hade han inga kraftiga anfall och med medicinen så levde han bra utan anfall i flera år.
    Hoppas att biverkningarna snart släpper och att han funkar bra på medicinen.

    Krya på er kramar // Ingemarie

    SvaraRadera
  2. Ja, Zeke är ju tyvärr en otursdrabbad krabat. Är det inte det ena så är det de andra. Det verkar hoppfullt att han ska slippa fler anfall nu när han fått medicin. Har hört flera säga att anfallen slutade när medicin sattes in så vi får hoppas på det. Oron för anfall kommer nog dock sitta i ett tag till.

    SvaraRadera