tisdag 11 februari 2014

Två veckor

Idag har det gått två veckor sedan Zeke blev inlagd och började medicineras. Han mår nu mycket bättre än han gjorde i början. Han går inte in i saker och är inte lika snurrig och trött. Däremot verkar han fortfarande vara lite försvagad i bakbenen. Får se om det försvinner inom en vecka då biverkningarna ska släppa. Annars får vi prata med veterinären på återbesöket.

Nu till de bättre biverkningarna som vi inte vill ska försvinna. Äter som en häst gör han för första gången sen han var liten valp. Tar inte många sekunder innan skålen är tom. Detta gör även att han har börjat tigga mer än vanligt. Vi har inte varit så strikta med tiggeriet tidigare och det får vi sota för nu :) Sen vill han gärna ha godis mest hela tiden i form av småben och grisöron. Får dock passa oss så att han inte går upp mer i vikt. När vi var hos veterinären för två veckor sedan hade han gått upp ca tre kilo. Detta var ju dock innan han började äta ordentligt så var de kilona kommer från kan man ju undra.

Vi diskuterade härom dagen om Zeke skulle vara så pass sugen att han tar något ätbart från bordet eller diskbänken. Han har aldrig gjort det och vi har inte varit oroliga för det heller. Nu är han dock så hungrig/sugen hela tiden att om vi skulle lämna honom obevakad en längre stund, så skulle han nog inte kunna hålla sig :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar