torsdag 1 mars 2012

Här är han!

Zekes nya jobbarkompis



Han ligger och sover i kontorsstolen och Zeke bara väntar på att han ska vakna så att det blir bus.


Visst ser han stolt ut barnvakten.

När man känner lukten av valp så blir man så otroligt sugen, men det är då man måste minnas att det inte bara är roligt med en liten valp. Det kräver mycket tid och inte minst tålamod och engagemang.
Zeke skulle dock gärna vilja ha en sån liten hemma. Någon som alltid är på bushumör.



 

2 kommentarer:

  1. Hej. Hittade hit för att du hade skrivit på Elins blogg. Då måste man ju kolla in din blogg så klart! Läste att ni har lite problem med fodret. Synd att ni har lita plats i frysen annars kan vi varmt rekommendera Nordic eller Vom o Hundemat. Stella hade problem med klåda och hudutslag, men nu när vi bytt till Nordic har vi inga problem! Hon gillar det skarpt oxå. Nu är hon iofs korsning cocker/labrador och de är väl inte precis kända för att vara kinkiga med maten. Ha det bra och hälsa! Du kan även hälsa på oss på: http://stellathedog.wordpress.com/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Vad kul då har man ytterligare en blogg att följa :) Ja, vi har haft mycket bekymmer med att han inte vill äta, men nu har det blivit betydligt mycket bättre efter att han kastrerades. Kör ett färskfoder som går att ha i rumstemperatur i 9 månader, men annars har jag hört mycket bra om Nordic och Vom o Hundemat. Hoppas allt är bra med er! Du får hälsa du också!

      Radera