torsdag 16 juni 2011

Äntligen är Zeke hemma!!

Som man saknade lille plutten när han var på djursjukhuset i över ett dygn!!
Klockan tre idag fick vi hämta hem honom. Det var en groggy hund som mötte oss, men han blev väldigt glad över att återse oss. Han gick runt runt och pep av glädje.

Allt hade gått bra enligt veterinären. Han hade dock haft lite svårt för att lugna ner sig, vilket inte är så konstigt eftersom han inte sovit utan oss innan och sen så mycket lukter och andra hundar runt omkring.

Direkt när han kom innanför dörren här hemma så gick han fram till översta lådan i hallbyrån för där vet han att allt godis och grisöron finns. Sen gick han och kollade så att alla hans leksaker fanns kvar i korgen. Sen fick han mat och den slängde han i sig. Det konstiga är att de på djursjukhuset sa att det var viktigt att han kom igång och åt efter operationen. Trots detta hade de inte gett honom någon mat på hela dagen trots att vi inte fick hämta honom förräns klockan tre. Förmodligen för att de sparar pengar på detta vis. Kissat hade han antagligen inte heller fått göra på hela dagen. Direkt när vi kom utanför dörren ställde han sig och kissade länge länge..
Han haltar inte så mycket, men han börjar gnälla lite nu. Antagligen börjar väl morfinet släppa så att han har lite ont.

Nu ska han vara så stilla som möjligt i en månad. Som tur var fick vi lugnande medicin utskrivet. Annars vet jag inte hur vi skulle klara av att hålla yrvädret stilla.
Någon rehabilitering skulle han tydligen inte ha. Rörelse skulle bara göra växtvärken värre.
Om två veckor ska vi dit igen och ta bort stygnen och om en månad ska han röntgas igen för att se så att det inte uppkommit något i det andra frambenet också. På plåtarna som tagits nu syns ingenting.

Det är ju en jäkla tur att det finns försäkringar, för vad hade man gjort annars? Bara detta besöket skulle ha kostat oss 13 000. Vi fick betala 100 kr för direktregleringen djursjukhuset gjorde med försäkringsbolaget.

Precis utsläppt från veterinären med pudelrakning på ena benet.

Aj aj!

Var iväg på förmiddagen och köpte honom en gose-bulldog. Han gillade den skarpt!


Äta grisöron med tratt är ett problem. Detta löses
genom att matte håller i det medans man tuggar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar