söndag 19 juni 2011

Valpmys!!

Idag fick vi äran att få åka över till Öland för att titta på Strandkungens sex små underbara 7-veckorsvalpar. (OBS!! Vi tittade bara, men man blev otroligt sugen!)
De var helt underbara allihop och mentaliteten verkade vara kanonbra.
Vi fick ju även träffa Arwen och Cinzia (Ozzys mamma och syster). Cinzia är otroligt lik Ozzy både till utseende och sätt.



Matdags för de små

Cinzia hjälper till med tvättning

Valphög

Martin blev lite sugen

Zeke blir allt piggare och det är på sätt och vis skönt. Det är ju skönt att han inte verkar ha så ont längre, men nackdelen är ju att han blir allt livligare. Det är ju nu de lugnande tabletterna behövs.
Just nu ligger han och äter på ett märgben som snälla Charlotte gav honom. Han fick ju snällt sitta och vänta i bilen medans vi gosade med alla valparna.
Även i natt sov han i sängen hos oss hela natten, vilket är jättemysigt. Jag tog tydligen sovmorgon idag för jag vaknade inte förrän klockan var nio. Då sov Zeke fortfarande så vi låg kvar i sängen tills klockan nästan var tio och då fick jag väcka honom. Det tar tydligen på krafterna när man är nyopererad.

Resten av dagen ska spenderas hemma i stillhet eftersom vi inte kan göra så mycket annat just nu. Utflykten till Öland var ett välkomnat avbrott från stillheten.


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar