fredag 15 april 2011

Tiden går fort när man har roligt

I tisdags fyllde Zeke redan ett halvår. Hundar har verkligen tillväxt-potencial. När vi var uppe i Värmland och hämtade hem honom i mitten av December så var han inte större än en katt. Han vägde nog ca 6 kg då skulle jag tro. Nu har jag inte vägt honom på tre veckor, men senast vägde han 23 kg. En viktuppgång på 17 kg på ca 3.5 månader är inte illa det!!

Redan från första stund märkte vi att det var en tuff liten kille vi hade att göra med. När vi sa "nej" när han inte fick göra en viss sak så skällde han på oss och gjorde det om och om igen. Där gällde det att inte ge med sig och till slut insåg han att det faktiskt var vi som bestämde. Han kan fortfarande mopsa upp sig ibland, men nu är det mest på skoj han gör det för att få igång lite bus. Och då är det ju bara roligt :)

Det är roligt nu när man börjar se hans personlighet. Väldigt mycket påminner om hans kära halvbror Ozzy som Zeke ju tyvärr aldrig kommer att få träffa.. Det känns ändå som om en del av Ozzy finns kvar när Zeke finns bland oss. Men saknaden av Ozzy blir inte mindre för det. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på honom och jag blir lika förbannad varje gång över att han inte fick bli äldre än 20 månader. 


                                                                
                                                              2,5 månader


5 månader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar