onsdag 5 december 2012

Bebisarna har flyttat

Vaknade i morse och var fruktansvärt trött. Det berodde förmodligen på gårdagens after work (ja, man kan faktisk gå på after work fast att man inte jobbar). Trevligt var det iallafall och då får man tyvärr stå ut med lite trötthet dagen efter. Lyckades komma igång med plugget efter några koppar kaffe och lite frukost.
 
Ikväll var vi iväg och fixade nytt boende åt våra fiskbebisar. Kommer inte riktigt ihåg när de föddes, men tror det var i somras nångång. Sen dess har de bott i en nätbur i stora akvariet. Det började dock bli trängre i takt med att de växer så nu var det verkligen hög tid att fixa boende åt dem. Fick tag på ett jättefint litet akvarie i perfekt storlek. Snart är väl dock det också för litet för dem, men då hoppas jag på att vi har kunnat bli av med en del av dem. Bebisarna flyttade inte så långt. Bara in i ett annat rum.
 

De verkade väldigt nöjda över sitt nya stora boende där man kan simma runt hur mycket som helst. Dessutom fick de nu sand på botten, vilket de inte haft innan och det var nog en stor lycka. Försökte räkna dem idag, men det är inte lätt. Tror att det är runt femtio stycken iallafall.

 
Kvällen fortsatte med kinesbuffé och besök av Joline med matte. Hundarna sov sig igenom hela kvällen. Så kul hade de.
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar