torsdag 27 december 2012

Mycket har hänt

Det har varit fullt upp den senaste 1,5 veckan. Då kom nämligen Martins bror med familj från Kanada på besök. De första dagarna ägnades enbart åt umgänge med dem och sen plötsligt kom julen. Julgodis skulle göras och granen skulle kläs.
 


Kvällen innan julafton spelade vi Bingolotto (pensionärsvarning!) Zeke låg hos oss i soffan och då mindes vi hur det var samma kväll för två år sedan. Zeke var en liten valp som nyligen hade bosatt sig hos oss. Vi spelade Bingolotto det året också och Zeke låg och mös. Var tvungen att ta en bild vid samma tillfälle i år också. Konstigt nog hade faktiskt husse samma T-shirt på sig i år. Jag lovar, han har fler kläder i garderoben!

Lille plutten
Plutten 2 år äldre
Ingen av oss vann tyvärr några pengar!
 
Vi har även hunnit med lite lek i snön med Joline. Lyckades filma deras vilda lek och fångade då upp bevis på hur kaxig den vite kan vara. Joline säger till honom på skarpen och Zeke fortsätter då att skälla för att retas. Filmen avslutas med att Joline tar ett skutt över Zekes rygg.
 
 

Julafton firade vi i år med Martins familj. Dagen var som julaftnar brukar vara. Mycket mat, tomte och paket. Zeke och barnen fick ungefär lika många julklappar var så där hade den bortskämda vovven att göra med att öppna paket.
 
På juldagen begav vi oss ut till landet för att fira med mamma, pappa och systrar med familjer. Det blev julafton igen så att säga. Mycket mysigt och trevligt.
 
Det var en snabbgenomgång av julen det här. Man får ta sig tid ibland.
 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar