torsdag 19 januari 2012

En ny lekkompis

Idag var det inget roligt väder. Det började med snöblask och sen blev det regn. Fryser gör vi hela tiden nu när vi hade blivit vana vid värmen i Thailand. Vi trotsade dock vädret och begav oss ut i fårhagen så att Zeke skulle få springa av sig lite. Det var ingen dum idé skulle det visa sig. Vi träffade nämligen en kvinna med en Irlänsk setter och hon undrade om vi var sugna på att släppa ihop hundarna. Jag kände igen henne för hennes hund lekte med Ozzy i hagen en gång för två år sen. Därför visste jag att det skulle vara riskfritt att släppa ihop honom med Zeke. Hennes hund är en hane på 5 år, men han lägger sig ner så fort någon visar dominans. Kanske inte så bra egentligen för Zeke behöver veta sin plats, men ingen blir ju skadad iallafall.
De lekte jättebra ihop och sprang varv efter varv och jagade varandra. Hoppas vi träffar på dem fler gånger. Det ger ju så mycket mer motion om Zeke har någon att springa med. Annars håller han bara på och drar stockar hela tiden.





Nu har vi en ordentligt trött hund som försöker hålla ögonen öppna, men det verkar inte var det lättaste. Han ligger i soffan och nickar till hela tiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar