söndag 22 januari 2012

Vintern kom till slut

Helgen tillbringades på landet. I fredags träffades hela familjen och vi visade bilder från Thailand. Jag undrar om de var lika roade som oss när vi visade 800 bilder. Trötta blev de iallafall.
Igår kom äntligen den första snön till småland. Lite snö vill man ju ha innan våren kommer. Zeke tyckte också att det var roligt med snö. Det bästa tyckte han var när man kastade snöbollar till honom som han fångade i luften. Han ville absolut inte gå in när vi ville in och värma oss. Det tråkiga med vita herdehundar är att de ser så gula och skitiga ut när man fotar dem när det är snö.


Väl inne i huset igen spanade Zeke på fåglarna i fågelbordet utanför fönstret som han brukar göra.


Han är så ståtlig vår lille pojk!

När vi kom tillbaka till stan var det inte lika mycket snö här, men ikväll snöar det igen så i morgon kanske vi har flera centimeter. Förra vintern låg snön kvar i flera månader vilket är väldigt ovanligt här nere. Zeke som då bara var en liten valp hade ju lärt sig att man skulle kissa på snö. När sedan snön smälte fick han stora problem att hitta en snöplätt att kissa på. Som tur var förstod han efter ett tag att det även gick bra att kissa på gräs.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar