söndag 19 februari 2012

Så var helgen över

En helg på landet är förbi och den gick alldeles för snabbt som vanligt. Vi har iallafall hunnit vara ute mycket i snön och lekt med Zeke och idag blev det en liten promenad. Såg då två vildsvin som sprang över vägen och det luktade mycket intressant tyckte Zeke, som verkar vara en ypperlig jakthund. Han verkar inte blivit det minsta skrämd från händelsen i julas då han började jaga ett vildsvin.
Även Martin och jag passade på att leka i snön idag. Vi gjorde en fin snögubbe och blev nog båda två lite nonstalgiska. Zeke undrade vad vi höll på med och hade hellre sett att vi kastat snöbollar till honom.

Zekes öga ser redan mycket bättre ut. Goda nyheter eftersom det betyder att det var ögoninflammation. Hade varit mycket värre om han fått något skit i ögat. Då hade de fått söva ner honom för att få titta ordentligt. Han är väldigt rädd om sina ögon så det är en kamp två gånger om dagen för att få i dropparna.

I morgon börjar en ny kurs, Mikrobiologi, så det är bara att snabbt ladda om och börja hårdplugga igen. Ingen rast och ingen ro..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar