tisdag 31 juli 2012

Camphunden

I fredags tog vi en liten semestertripp till Karlskrona. Mor, far och syster med familj har husvagnarna på Dragsö så vi besökte dem. Vi sysselsatte oss med diverse saker som man gör på en camping, det vill säga sola, bada, grilla och dricka vin. Fredagen och lördagen var det fint väder så då blev det en del bad både för oss och för Zeke. Det var så kvavt i luften så jag tror inte Zeke hade klarat sig utan att bada. Efteråt blev han mycket piggare när han slapp flåsa. På lördagen tog vi även en promenad längs klipporna på Saltö. Det är så vackert där. Tråkigt nog duggregnade det.



Efter regn kommer solsken heter det ju och det stämde faktiskt i lördags. Det blev lite solande utanför förtältet och även några bad. Zeke trivdes med att ha så mycket att titta på. Fanns en hel del hundar att skälla på också för den delen.


Utsikten från campingplatsen där man ser Karlskrona stad på andra sidan vattnet är underbar!


Framåt kvällen gick vi "trollrundan" på campingen. Det är en stig genom skogen där det står en massa troll undangömda under träden lite här och där. Zeke såg dem först inte, men när vi närmade oss ett troll blev han jätterädd. Han hoppade till och sen kom raggen upp. Skällde gjorde han också innan han insåg att trollet inte var farligt.


I förtältet kände sig Zeke trygg. Han hittade ett hörn som han tyckte var hans plats och där kunde han ligga och vila. Vaktade gjorde han dock. Annat var det inne i husvagnen på nätterna. Då sov han i vår säng det bortskämda lilla kräket och då kände han sig trygg. Han brydde sig inte om småhundarna som skällde utanför väggarna.



På måndagen var det dags att åka hem. Skulle egentligen åkt hem på söndagen, men eftersom det var så trevligt stannade vi ytterligare en dag. Zeke fick åka i baksätet på bilen eftersom det var så varmt. Lite skönare för honom att få AC:n på sig när vi skulle åka ganska långt. Han trivdes så bra med det så nu kanske han inte går med på att åka i bagageutrymmet mer.



Idag fyller jag visst år. Konstigt, jag tycker inte det var så länge sen sist. Det är väl så att när man var liten så längtade man tills man fyllde år och då går ju tiden sakta. Nu vill jag helst inte bli äldre för jag tycker den här åldern räcker. Tror jag har en liten släng av åldersnoja. Det är så mycket som man vill ska hända i livet just in den åldern jag befinner mig i nu så jag hinner inte riktigt med.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar