onsdag 10 oktober 2012

En befrielse

Denna dagen som alla andra har ägnats åt pluggeri. Har dock haft ett par småpauser innehållande promenader och godissök ute på gräsmattan. Det är såå kul att leta godis tycker Zeke.
 
Idag lyckades jag bli färdig med en inlämningsuppgift i djurhållning. Fyra färdiga, fyra kvar. Halvvägs. Det är lite utav en befrielse precis när man tryckt på knappen och skickat in den. Efter en stund försvinner dock den känslan, då det är dags att börja på nästa.
 
I morgon står det veterinären på schemat. Tvårsdagen närmar sig med stormsteg och då är det dags för en påfyllning av vaccinet. Ska även låta veterinären kolla upp hans ena öra. Det bildas någon brun/svart sörja i det ena örat, men inte i det andra. Det måste ju vara ett tecken på att något inte står rätt till. Han verkar dock inte ha några bekymmer med det mer än att det kliar. Det gör det dock i det andra örat också. Konstigt. Får se vad domen blir i morgon. En liten öroninflammation kanske. Möjligtvis har han fått vatten i örat under havsbaden. Det måste ju givetvis kollas upp.
 
 


1 kommentar:

  1. Du är duktig med nötandet… Önskar dig all lycka till och att det ska gå bra.

    Godissök görs här också och ofta, då grabbarna älskar det. Ha det gött. Kramiz

    SvaraRadera