fredag 5 oktober 2012

Två år av saknad

Idag är det två år sedan kära Ozzy lämnade oss i stor sorg. Tänker på honom var och varannan dag och det känns naturligtvis lika tråkigt fortfarande. Det var den värsta tisdagen i mitt liv då den stora chocken kom. Märkte att han var sjuk på eftermiddagen och några timmar senare var han borta. Usch så hemskt det var! Han kommer alltid att vara den bästa hunden i mina ögon för han var verkligen helt underbar och väldigt vältränad mot slutet. Finns fortfarande ouppklarade saker efter hans död och det gör mig fruktansvärt irriterad!
 
Ozzys sista utställning


Sista sommaren
Ozzy en härlig sommarkväll
 
I helgen ska vi iväg på en liten minisemester. Vi ska åka till Gekås i Ullared för lite shopping inför jul och givetvis ska vi ladda upp med massor av godsaker till Zeke som ska vara hos sin "mormor och morfar". Vi ska bo fint och äta gott. Hade en väldig tur för när boendet var bokat och betalat så fick vi veta att det blivit en dubbelbokning så vi skulle få bo på deras andra anläggning som var mycket finare och maten var mer exklusiv. Detta till samma pris som vi redan betalat. Ibland är det bra när det blir fel!
 
Fångade en bild på Zeke härom dagen då han var väldigt, väldigt trött och somnade på soffan. Han ser ganska fånig ut när han sover.
 

Igår fick jag ett ryck och blev otroligt sugen på att baka. Förmodligen på grund av all stress med skolarbeten hit och dit. Det blev cupcakes med chokladsmak och chokladfrosting ovanpå. Smarrigt, men väldigt onyttigt. När jag skulle fota bakverken upptäckte jag att det är fruktansvärt svårt att få dem att se lika goda ut på bild som de ser ut i verkligheten. Får nog öva på detta.
 


Tiden springer iväg idag och det är mycket som ska hinnas med innan avfärden. Bäst att sätta igång!
 
 



3 kommentarer:

  1. Så sorligt och måste vara det värsta som kan hända än, stackare… här tänds ett ljus för sötnosen!

    Oj, det lät ju bra och som sagt, tur att det blev fel, haha. Då får man hoppas att ni får en trevlig liten minisemester denna helg.

    Fel Fel Fel, ser ju hur smarrigt ut som helst… här vattnas det i mun, hi. Duktig du är på att trolla fram fina, goa bakelser.

    Bamsekramizar o nospussar sänds här…:)

    SvaraRadera
  2. Cupcakes:en var supergoda! Hur är det med småfirrarna, lever de fortfarande?

    /Systeryster C

    SvaraRadera
  3. Firrarna lever, växer och frodas. Börjar bli dags att bestämma vad vi ska göra av dem framöver :)

    SvaraRadera