onsdag 24 oktober 2012

Spring i benen

När huvudet känns tungt, ögonen flackar och man inser att man precis läst samma sak om och om igen utan att förstå vad som står, då är det läge för en paus från böckerna. I eftermiddags packades hunden in i bilen och vi åkte bort till 4 H-gården. Där fick han skälla på getter, får och ankor. Hästarna fick faktiskt vara ifred idag. Han fick även strosa runt fritt, eller ja snarare springa för när det gäller Zeke så är det svårt att ta det lugnt. Kul tyckte han att det var iallafall och jag tyckte att det var skönt med lite frisk luft. Det hände dock en liten olycka. Husse skulle kasta en pinne, men Zeke tyckte att han lika gärna kunde hoppa upp och ta den ur husses hand som att springa efter och hämta den. Det slutade med att Zekes ena huggtand trängde in i fingret så det började blöda. Det var ju inte stackars Zekes fel. "En olycka händer ju så lätt".
 

 
 Tog många bilder, men endast två blev bra. De andra såg ut som bilden här under då Zeke hoppar ur bild. Inte lätt att hinna med att fota med en sån gasell till hund.
 

Slutligen en bild från i måndags då Zekes flickvän var på besök och hon fick en puss i örat. Jag har ju sagt det förr.. Zeke har en fetisch på öron :)
 

 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar