tisdag 23 oktober 2012

Höst

Så här års är det ju ganska fint ute, men annars gillar jag inte hösten något vidare. Tycker bättre om när våren kommer och allt blir grönt och fint. Bäst av allt är ju sommaren då det är varmt och skönt och man kan ligga på stranden. Nu har vi ju tyvärr inte kommit så långt än utan det är ju faktiskt höst. Det betyder att kvällarna blir kortare och kortare, ute blir det kallare och kallare för var dag som går och humöret brukar alltid svikta lite på hösten.
 
I helgen kände vi av hösten på riktigt. Det blev ett par långpromenader hemma hos mamma och pappa och några bilder på vackra löv lyckades jag ta.
 


 
Har haft nöjet att tillbringa hela helgen med fina lilla E så nu har man fått gosa bebis ordentligt. Zeke är ganska rolig med bebisar. När de skriker blir han orolig och han ska helst vara så nära som möjligt. Oftast ligger han vid fötterna på den som håller i bebisen. Sen tycker han även om att slicka på bebisöron. Kan lova att ingen av de barn som träffar Zeke kommer att bli hundrädda för de blir verkligen vana vid närkontakt.
 
När lilla E ligger i bebisgymmet håller Zeke ett vakande öga på honom fast att han är så trött så ögonen håller på att falla igen.
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar