lördag 13 oktober 2012

Så blev dagen

Jag tror att Zeke var nöjd med sin födelsedag igår. När husse kom hem fick han sitt paket. Det luktade gott så det öppnades ganska snabbt.
 

 På kvällen kom Joline med husse och matte. Hon hade ett paket med sig till Zeke. Så gulligt! Både leksaker och godis innehöll paketet.
 
 
Han fick en liten igelkott också, men den hade han i munnen när fotot togs.

 Vet inte riktigt vad det var med hundarna igår. Zeke brukar vilja leka med henne hela tiden, men så var det konstigt nog inte igår. Båda låg och sov i soffan den mesta tiden. Funderar på om Zeke kanske känner sig lite sjuk utav sprutan. När människor vaccineras kan man ju få lite feber. Han har varit väldigt trött sen veterinärbesöket.
 

 
Nu är klockan snart tolv och Zeke har gått och lagt sig i sovrummet igen. Det enda han gjort är att han varit ute en snabbis i ösregnet och sen tagit en tugga mat. Riktigt trött är han.
 
Idag bär det av ut mot landet för ikväll vankas grillning med familjen. Kanske årets sista grillning?
 
 


2 kommentarer:

  1. Så fin din Zeke är och verkar å vara cool lugn också, härligt för dig. Här hade vi värsta dragkampen på fm promenaden och det kändes i hela kroppen, fy så stark han är, hu. Drar Zeke också i kopplet när han väll har bestämt sig för det?

    Ha det gött. Kramiz o puss på söta nosen där :)

    SvaraRadera
  2. Han kan vara lugn och cool ibland, men oftast är det fullt ös som gäller :) Zeke är ganska duktig på att dra i kopplet. Om något luktar gott så tycker han att man snällt ska följa med. Det är inte alltid så lätt med hans styrka, men förhoppningsvis blir det väl bättre med mer träning.

    SvaraRadera