torsdag 8 december 2011

Bokat och klart!

Nu har vi äntligen bokat våra hotell i Thailand. Efter att en bekant som är thai ringt till ett par hotell och frågat om pris så insåg vi att det ibland till och med var dyrare att boka med hotellet direkt än på hemsidan som har hand om hotellbokningar. Därför valde vi att helt enkelt boka upp hotell för hela resan.


Efter att vi varit två nätter i Patong så åker vi till Ao nang (Krabi) där vi ska bo på detta hotellet sju nätter. Hotellet ligger nära både stranden och restauranger.

















Sen åker vi vidare till Phi Phi där vi ska bo på detta underbara hotell med privat strand i tre nätter. Stranden är känd för sina svartfenade revhajar som finns där varje morgon. Känns ju lite sådär, men de ska tydligen vara ofarliga. Detta hotellet är det absolut dyraste vi bokat. 1300 kr per natt kostade det, men det får det vara värt för det här blir den lugnaste perioden på semestern. Poolen gränsar till havet, vilket är helt underbart!
















 
Sen bär det av till slutdestinationen, Karon. Valde att bo två nätter här för att smidigt kunna ta oss till Phukets flygplats vid hemresan. Även detta hotell ligger vid strandkanten.
















Efter en hel del letande så tycker jag att vi hittade en fin samling hotell. Det känns skönt att ha allt bokat så man vet vad man har att se fram emot. Idag är det 23 dagar kvar till avresa. Härligt!







3 kommentarer:

  1. Åh! vad härligt att komma till värmen :-) Är bara liite avundsjuk ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja det ska bli otroligt skönt. Frågan är bara hur vi ska klara oss utan Zeke så länge!?

    SvaraRadera
  3. Ja vore ju lite synd att ta med Zeke till de stackars thailändarna, haha! Jättefina bilder!

    Kram från systeryster

    SvaraRadera