söndag 11 december 2011

Det var den helgen det..

Helgen har gått fruktansvärt fort eftersom jag hade tenta igår. Efter det blev den dock mycket trevlig då vi åkte ut till mamma och pappa. Efter lite fika tog vi en promenad i skogen med Zeke. Sen bar det av mot Kosta Boda Art Hotel där vi åt ett hejdundrandes julbord. Vi tog oss även en titt på glasbaren som var otroligt vacker. Hela hotellet är ju i en klass för sig. Det hade inte varit fel med en övernattning och lite spa när man ändå var där, men plånboken tillät dessvärre inte det.

Idag blev det en runda i skogen igen. Zeke var naturligtvis med, men syftet var inte bara att rasta honom. Vi skulle nämligen hugga en julgran. Egentligen hade vi inte tänkt ha gran i år eftersom vi ska åka iväg, men nu blev det så iallafall. Det luktar ju så gott. Sen brukar jag hålla hårt i traditionerna med att inte sätta upp tomtarna för tidigt och granen får inte kläs förrän dagen innan julafton. I år är dock allt annorlunda. Tomtarna släppte jag upp ur kartongerna för en vecka sen och granen kläddes ikväll när vi kom hem.



Zeke går det inte att få någon kontakt med alls ikväll. Han blir såå trött av att vara på landet och jaga pinnar i skogen. Han bara sover och sover.





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar