söndag 10 juli 2011

Ö-landet

Igår blev det en besvikelse eftersom förkylningen satte stopp för besöket hos mamma och pappa i husvagnen på Öland. Som tur var så mådde jag mycket bättre idag så vi beslutade att åka över en sväng. Det var riktigt varmt idag, stundvis 28 grader, så det var skönt att få spendera lite tid utomhus i solen. Även om det blev lite väl varmt ibland när det känns som om hela huvudet är igentäppt. Blev att växla sol och skugga helt enkelt. Något bad vågade jag mig inte på, men jag var riktigt sugen när de andra badade. Även Zeke fick bada för att svalka av sig. När det var dags för hans andra dopp bytte vi till en annan plats där det fanns en båtramp för att undvika stenarna. Den här platsen visade sig inte vara ett helt bra val. Han kom upp helt svart i pälsen. Han hade rört upp en massa alger som gick i tusen småbitar och fastnade på honom. Det gick inte att få bort algerna genom att bada på ett annat ställe heller, så nu har han fått sig en välbehövlig dusch här hemma.

Zeke verkade gilla husvagnslivet, vilket bådar gott inför framtiden. Det fanns ju väldigt mycket att titta på runt omkring och många hundar att skälla ut. Blev ändå imponerad av honom när vi gick en runda runt campingen, då han till slut "bara" skällde på 2/3 av alla hundarna. Det blev mycket viktig träning för honom, eftersom varannan husvagnsägare verkade ha hund. Att han inte skällde ut allihop tyder ju på att övning ger färdighet, så man får ju inte ge upp hoppet.

 
Zeke njuter av husvagnslivet
Efter bad och godsaker bjöds det på grillat, vilket var mycket gott!

Martin latar sig i solstolen medans pappa grillar
Nu känns det äntligen att det är sommar när man har fått tillbringa en dag i Borgholm. Att det kan vara så skönt att inte göra någonting ibland. Att bara sitta i solen och njuta och äta god mat. Härligt!
I morgon blir det jobb igen..


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar