fredag 22 juli 2011

Vi väntade och väntade

Hela förmiddagen var vi beredda på att veterinären skulle ringa och säga att det blev operation idag. De fick tydligen inget återbud för ingen veterinär ringde. Det var en utsvulten Zeke som fick sin mat flera timmar för sent idag. Men men det kunde ju blivit operation. Nu får vi avvakta och se när det blir av. Förhoppningsvis tidigare än om en månad. Det är ju bara jobbigt att dryga ut på det.

I eftermiddag kom syster med familj på besök, vilket var väldigt oväntat men väldigt trevligt. Zeke fick sig en rejäl omgång bus med pojkarna. Tror faktiskt att de hann med att prova alla hans leksaker. Zeke visade den ena efter den andra saken.

Eftermiddagen har även ägnats åt att handla och baka inför morgondagen då vi ska ha en liten fest för kompisarna.

Ikväll har vi jagat runt bland vänner och bekanta efter en slagborrmaskin. Kanske läge att köpa sig en egen snart.? Vill ju ha upp min nya tavla i vardagsrummet som består av betongväggar. Får iallafall låna en i morgon bitti så upp det ska den. Då är vi ett steg närmre att bli klara med interiören efter flytten. Gardiner la jag upp till datorrummet igår så de sitter fint där. Kan tala om att det inte är lätt att hålla på med svarta gardiner när man har en vit hund. När de satt på plats åkte den kära klisterrullen fram. Vad skulle man gjort utan en sådan egentligen?




2 kommentarer:

  1. Sen det flyttade in "vitingar" så har jag 4 sådana rullar igång jämt ;-)En del av min familj gillar tyvärr svarta kläder, jag har gjort ett annat färgval ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja det behövs verkligen. Det bästa är ju att Ikea säljer 4-pack refiller. Varje gång man haft besök frågas det efter en klädrulle :) Själv har man ju vant sig vid att alltid vara hårig.

    SvaraRadera