torsdag 28 juli 2011

Regn och rusk

Vart tog sommaren vägen egentligen? Idag har det känts mer som höst än sommar. Man blir så trött av sånt här väder. Inte direkt sugen på att göra någonting. Har iallafall varit runt och kollat på tvättmaskiner idag, men det blev tyvärr inget köp. Inte idag iallafall, men snart så..
Blev en runda till Lantmännen också för inköp av en veckas ranson av grisöron. Han är dyr i drift vår lille kille. Han fick även en rosa gris som låter som om den rapar när man trycker på den. Han springer som en dåre här med den i munnen. Han får ju passa på lite nu innan nästa operation. Och på tal om den så har vi ännu inte fått något datum för när den ska äga rum.




Har även slipat lite på en del av gårdagens konstverk. Blev ganska bra, men kanske blir bättre nästa gång när man kan det ordentligt. Allt är ju inte riktigt torrt än, men här kommer iallafall några bilder.


Lite fint på balkongen








1 kommentar:

  1. Det var den grisen vi tittade på! Visst låter den fräckt! Emil kunde inte sluta trycka på den i affären :-) Vad fin din betong blev, krukan blev ju bra! Kram

    SvaraRadera