fredag 1 juli 2011

Underbara fredag!

Vad härligt det är med fredagar när man jobbar. Då har man något att se fram emot i veckan och njuta av när den äntligen kommer. Annat är det då man pluggar. Då är man aldrig ledig på riktigt, utan känner att man måste göra något hela tiden.

Har idag haft en väldigt trevlig dag måste jag säga.
Först jobb och sen kom mamma och pappa på besök. Efter önskemål hade pappa med sig borrmaskinen så att vi äntligen kunde få upp lite grejer på väggarna. Därefter åkte vi till Ikea. Lyckades där inhandla en tavellist till köket, så mina kära föräldrar fick snällt följa med hem igen för att borra hål för den också. Nu har vi både spegel i hallen och fint på väggen i köket. Man kanske borde köpa sig en egen borrmaskin?

Idag fick jag en kommentar på mitt inlägg angående rehabiliteringen. Jag skulle vilja veta vem som skrev den kommentaren, eftersom det var en anonym avsändare. Det råder ju delade meningar om det här med rehab efter OCD-operation och blev återigen fundersam på om vi ska fortsätta vår strid om rehab eller inte.

2 kommentarer:

  1. Det var ju inte jag som skrev kommentaren. MEN det brukar ju vara mycket viktigt med rehab efter operationer.Kvittar om det är folk eller fä!

    Jag har ingen erfarenhet alls ang djur. Men vet vad viktigt det är att komma igång så snabbt som möjligt med rehab med människor, den erfarenheten har jag genom jobbet. Lycka till med "lillkillen" :-)

    SvaraRadera
  2. Ja jag trodde också att det skulle vara väldigt viktigt med rehab och det frågade jag om redan innan operationen. Veterinären vi har är specialist på hältor, men någon rehab tycker han ändå inte behövs. Men jag tror att vi ska försöka gå till ett annat djursjukhus för att få hjälp.

    SvaraRadera