onsdag 16 maj 2012

Så fort det går

Hinner ínte riktigt med för dagarna bara rullar på. I morgon är det tydligen redan torsdag, men vad spelar det för roll egentligen. Det blir plugg resten av veckan och hela helgen så alla dagar ser lika dana ut för mig. Nu är iallafall åtta labbrapporter inlämnade, duggan skriven och projektet inlämnat och redovisat. Kvar att göra är två tentor och muntlig redovisning av laborationerna. Sex dagar kvar till första tentan och tretton dagar kvar till andra tentan.. Då är det panik och ångest som gäller.

I helgen hann vi med mycket. Martins familj var här i fredags för att fira honom, 1-årskalas på lördag eftermiddag och sen åkte vi direkt ut till mamma och pappa. Det regnade så Zeke blev lite besviken över att inte kunna vara ute och leka. Pappa lyckades iallafall med grillningen trots regnet. På söndagen var det strålande sol så då var vi ute och lekte och en promenad hann vi även med. Zeke får numera gå kopplad efter hans senaste upptåg. Är dessutom ganska rädd för att stöta på vildsvinen.

Nackdelen med att det är varmt och fint väder är ju alla fästingar som vaknat till liv. Tror vi fått plocka bort fem stycken från Zeke redan och då letar jag ändå igenom pälsen när han varit ute. En annan nackdel som vi fick erfara i söndags var maskrosorna som blommar för fullt. Zekes fina vita ben blev alldeles gula när han lekt på åkern. Det tog lite tid innan de fläckarna gick bort, men nu är han ren och fin igen.

Gula ben

Busblicken




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar