onsdag 24 augusti 2011

Uppdatering operation

Veterinären ringde nyss. Zeke är redan opererad. Först sa de att det nog blev operation under eftermiddagen, men det var ju skönt att det blev av så tidigt.

Operationen blev inte riktigt som det var tänkt. Under titthålsoperationen åkte slangen som sprutar in vatten i leden ur, vilket gjorde att leden kollapsade så att veterinären inte såg någonting. Därför var han tvungen att skära upp och göra en vanlig operation istället. Resultatet skulle dock bli detsamma, men jag kan tänka mig att smärtan blir värre än vid titthål.
Förmodligen kan vi inte hämta honom idag utan han får nog sova över där. Kanske att han hinner piggna till så pass så vi kan ta hem honom ikväll, men det är inte troligt. Hoppas kan man ju alltid! Tycker så synd om honom om han ska behöva tillbringa natten där eftersom han är så orolig av sig!

Veterinären skulle återkomma under eftermiddagen.

Senaste nytt:
Nu har veterinären ringt.. Zeke ligger och sover efter allt lugnande han fått och de ville helst behålla honom över natten så då får han sova där iallafall. Skulle han bli stressad senare ikväll så kunde vi få hämta honom, men han skulle få mer lugnande så antagligen blir det i morgon eftermiddag.
Det är tomt här hemma och man tänker på honom hela tiden :(


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar