fredag 20 maj 2011

En liten uppdatering idag kanske..

Zeke verkar ha mindre klåda på magen, men tratten skäms han fortfarande lika mycket över att bära. Han har inte fattat att benen går att röra på även om man har tratt runt halsen.
Dock har han bara den på sig korta stunder medan kortisonet torkar. Eftersom det redan verkar fungera så är han inte lika intresserad av att slicka sig, men just när man smörjt honom så tar han sig gärna en slick.

Trots allt elände så mår han nog ganska bra just nu. Han blir rejält bortskämd med diverse ben, köttbullar och grisöron.
I eftermiddag har han varit lugn och snäll så att matte har fått plugga ifred så nu är det nog dags för lite aktivering.

Ikväll ska jag äntligen ut och träffa vänner och ha trevligt efter att ha tillbringat veckan antingen vid skrivbordet eller i labbet. Nu är iallafall experimentet slutfört så nu återstår bara statistiken, rapport-skrivande och redovisning. Och sen essä-skrivande hemma parallelt med allt annat plus två opponeringar. Om två veckor är terminen slut så det är bara att hålla ut!

Det är grillning i fina vädret hos Anna och Oskar som står på schemat ikväll.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar