söndag 29 maj 2011

Veckans sista dag

Som vanligt när sommaren står i antågande så springer dagar och veckor förbi och allt man vill göra hinns ju inte med. Nu är det iallafall bara en vecka kvar tills "sommarlovet" börjar. Tänk att man redan har läst ett år på universitetet. Fortsätter det så här så dröjer det ju inte länge förräns man är färdig-utbildad.

Helgen har varit avslappnande och skön. Lördagen började med en trevlig runda på stan med systrarna och mamma. Efter det hämtades Martin upp på jobbet och så åkte vi ut till landet där det vankades grillat. Givetvis blev det övernattning så idag vaknade vi upp lugnt och fridfullt. Eftersom det var Mors dag så bjöds det på tårta.

Zeke har röjt runt som bara den. Han har jagat diverse flygfän, lekt med boll, kastat med pinnar och även letat köttbullar. Detta betyder att vi har en väldigt trött vovve ikväll som ligger och latar sig i soffan. För en gång skull går det att mysa med honom utan att han börjar busa med detsamma.

Som tur är verkar han inte blivit halt efter helgens alla bravader. Benet verkar vara aningen stelt, men inte alls så illa som det har varit tidigare så fort han lekt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar