söndag 1 maj 2011

Lugn och skön helg!

Nu är vi åter tillbaka i civilisationen igen efter en helg på landet. Lugnt och skönt har det varit, men vädret svek oss. Trodde man skulle få lite färg på benen, men det var inte så skönt att sola då det bara var 15 grader. Det bjöds på grillat och träff med hela familjen (som är ganska stor nu). Mycket trevligt var det.

Under hela lördagen agerade Zeke barnvakt ute i trädgården åt snart 4-åriga systersonen E, som han inte lämnade utom synhåll. Lilla E trodde att han agerade hundvakt så båda hade ett stort ansvar på sig :) Zeke är väldigt duktig med barn och leker inte alls lika hårdhänt som han gör med vuxna.


Tyvärr är Zeke fortfarande halt efter 1,5 vecka med medicin. Det är svårt att hålla honom under vila eftersom han har mycket spring i benen. Promenader har han i stort sett inte fått några, men det verkar inte hjälpa ändå. Jag hoppas verkligen att detta går över snart. Troligtvis kan vi inte gå på utställningen om två veckor vilket jag tycker är väldigt tråkigt, men det är ju trots allt inte det viktiga. Det viktiga är ju att han mår bättre snart så vi slipper det här eländet. Vi vill ju ut och träna och kunna leka med andra hundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar